Ultima Ora

07:37 Barna, despre o nouă candidatură la prezidenţiale: Nu exclud

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, sâmbătă seară, că nu exclude o candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024, acest fiind ”un scenariu real” pe care-l discută cu colegii.

”Asta voi decide împreună cu colegii mei, poate să fie. Nu exclud. (…) Nu se face de azi pe mâine (politica – n.r.), dar în egală măsură ceea ce pot să spun acum cu fermitate este că îmi doresc să am o prezenţă cât mai consistentă în politica din România şi în următorii ani. Dacă asta va presupune şi o candidatură la prezidenţiale, mi-o voi asuma fără niciun fel de problemă” a declarat Barna la Digi24.

Vicepremierul a precizat că o nouă candidatură la prezidenţiale ”este unul dintre scenariile care există” şi la care se gândeşte.

”E un scenariu real, e un scenariu care există, despre care discutăm, discută şi colegii mei, discut şi eu. Vom vedea dacă asta va fi decizia până la urmă. Nu o exclud, nici nu este o chestiune de viaţă şi de moarte. Este o posibilitate. Experienţa candidaturii la prezidenţiale, de acum 2 ani, m-a învăţat că trebuie să fii pregătit pentru genul acesta de situaţie şi în momentul de faţă mă pregătesc. O să vedem ce se va întâmpla” a declarat Barna.

Dan Barna a candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, însă nu a reuşit să intre în turul al doilea, fiind depăşit de Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Comment here