Ultima Ora

12:35 Un deputat a recidivat. Și-a bătut, din nou, soția

Deputatul Dumitru Focșa e acuzat că și-a agresat din nou soția, noaptea trecută. Femeia a chemat poliția, care i-a dat un ordin de protecție provizoriu. Nu e prima acuzație de acest fel. Și-a agresat soția și în ianuarie, iar după acel incident, Focșa a fost exclus din AUR.

Femeia a sunat la poliție, azi-noapte, în jurul orei 02.20, și a spus că a fost agresată fizic de soțul ei, deputatul Dumitru Focșa. Polițiștii au mers la fața locului și au făcut și un formular de evaluare a riscului. În urma rezultatului, care indica un risc iminent, au emis un ordin de protecție provizoriu.

Nu este prima dată când deputatul Focșa, în vârstă de 58 de ani, își agresează soția. El a mai lovit-o pe femeie și în ianuarie, iar după acest incident a fost exclus din AUR, dar a rămas membru al Parlamentului.

Focșa a recunoscut atunci că și-a bătut soția, dar a susținut că „incidentul a fost generat de soție prin gelozie extremă”. Soția lui Focșa a mai depus o plângere la poliție și în 2019, acuzându-l pe soțul ei de violență, dar și-a retras apoi plângerea.