Radio Infinit, aparut pe piata media in anul 2007, a avut o ascensiune rapidă şi a devenit lider de audienţă în judeţul Gorj. O demonstrează atât numărul celor care accesează pagina de internet www.radioinfinit.ro cât şi numărul de apeluri telefonice pe care le primim, zilnic, la redacţie din partea ascultătorilor, în jur de o sută.

Sunt cel puţin două aspecte care au contribuit la ascensiunea noastră foarte rapidă: raza de acoperire a postului de radio care, având emiţătorul amplasat pe Vârful Cerbu din staţiunea montană Rânca, poate fi ascultat fără probleme în toate comunele judeţului Gorj, precum şi în cele mai importante oraşe. Faptul că Radio Infinit este singurul post local pe care, inclusiv locuitorii din zonele rurale limitrofe ale judeţului Gorj îl pot asculta, este în mod evident cel mai important atuu al nostru. Cel de-al doilea aspect este cel legat de baza materială şi aparatura de ultima generaţie, care, este probabil unică în toată zona Olteniei, şi care garantează sunetul de excepţie al celui mai ascultat post de radio gorjean.

Radio Infinit, care emite pe frecvenţa 87,8 FM mai are un argument puternic care l-a făcut ca într-o perioadă scurtă de timp să devină lider de audienţă în judeţul Gorj, o echipă alcătuită din cei mai valoroşi oameni de radio din Gorj: Dana Stoleru, Marius Stan, Cristi Scurtu, Călin Stoleru, Cristi Nanu, Cosmin Brujan, Iuliu Goiceanu, Cristi Milea, Dan Bejan. Această echipă profesionistă are un singur obiectiv, indiferent că este vorba despre buletinele de ştiri locale sau programele muzicale pe care le realizează: acela de a se afla în permanentă legatură cu locuitorii Gorjului, prin emisiuni interactive, dedicaţii muzicale, o mulţime de premii, ştiri şi reportaje realizate în absolut toate localităţile judeţului.

Postul de radio Infinit FM este unul 100% pentru Gorj. Un adevărat radio local, cu grupaje de ştiri din întreg judeţul din oră în oră între 07.00- 18.00 şi o sinteză a zilei la ora 22.00. În fiecare zi, intrăm în legătură cu primarii din toate comunele gorjene, cu şefii instituţiilor publice şi ne interesăm de orice fel de problemă ridicată de cetăţeni. Radio Infinit are structura de Hit Station, ceea ce inseamnă că difuzează cele mai bune melodii interne şi internaţionale, hituri din topurile avizate.

Tinerii, persoanele până în 40 de ani, sunt publicul nostru ţintă, iar pentru ele organizăm în Târgu-Jiu şi în alte localităţi ale judeţului, spectacole cu cele mai în vogă formaţii şi cu cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti.

Un alt punct forte al programelor Infinit FM este transmiterea în direct a celor mai importante evenimente locale, sociale sau sportive. Postul de radio Infinit FM practică o politică de publicitate flexibilă şi adaptată nevoilor clienţilor noştri. Ofertele speciale, discount-urile sau bonus-urile fac parte din strategia managerială a postului de radio şi au ca scop atragerea celor mai puternice firme din Gorj şi din ţară precum şi fidelizarea clienţilor nostri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse