Realizatorii emisiunilor INFINIT FM se pot lăuda cu o bogată experienţă în audiovizualul gorjean.
Dana Stoleru (Director General) lucrează în radio din anul 1996. A fost reporter, redactor, redactor-şef al departamentului Ştiri Locale. A alcătuit echipa care realizează acum emisiunile Radio Infinit si coordonează activitatea acesteia.
Iuliu Goiceanu (Redactor-Şef) demonstrează, în fiecare zi, că poate face această meserie cu succes. Îi dorim să aibă parte de cât mai multe interviuri în exclusivitate, ştiri bombă, declaraţii incendiare.
Calin Stoleru (Realizator programe, producție audio) ne spune BUNĂ DIMINEAŢA în fiecare zi, de luni până vineri. Are o bogată experiență în audiovizualul gorjean și a colaborat, de-a lungul timpului, cu principalele cluburi sportive ale Gorjului (Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Energia Rovinari).
Cristi Milea (Reporter), jurnalist cu experiență, cunoscut și apreciat în Gorjul. Corespondent al posturilor centrale de televiziune TVR și Prima TV.
Gigi Ciuncanu(Reporter), unul dintre cei mai valoroși jurnaliști din județ. Colaborator important al echipei Radio Infinit.
Cosmin Brujan (Corespondent sport), realizator al emisiunii ”Sportul gorjean”difuzată în fiecare marți, de la ora 20.00.
Liviu Marius Şişu (Marvio) (Productie Audio) foarte pregătit în domeniu, talentat și foarte muncitor. Are o importantă contribuţie în tot ceea ce înseamnă jingle-uri, spoturi publicitare sau promo-uri de emisiuni.
Oana Piscureanu (Asistent Manager), capacitate organizatorică, spirit de echipă şi putere mare de muncă. Intermediază relațiile dintre conducerea Radio Infinit si autorităţile judetului, ascultători și realizatorii de programe.
Ramona Enache(Director Marketing) omul de legătură între Radio Infinit și firmele care au afaceri în județul Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse