Stirile ZileiTârgu-Jiu

Un nou video ȘOCANT! Fată de 12 ani din Jupânești, bătută și scuipată de alte patru adolescente. Două dintre bătăușe, REȚINUTE

Încă un filmuleț șocant, cu o fată de 12 ani, bătută și umilită de alte patru tinere, a apărut pe internet. S-a întâmplat luni, 10 mai, în Târgu-Jiu, în zona Complexului Comercial Gârdu. Poliția a comunicat, în această dimineață, că au fost reținute două dintre bătăușe, de 17 ani, din Săulești și Țicleni.

Fata de 12 ani este pălmuită, trasă de păr, scuipată, iar la un moment dat este chiar trântită la pământ acolo unde tinerele continuă să o lovească. Incidente similare s-a petrecut, anul trecut, tot la Târgu-Jiu.

”În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 10 mai a.c., în timp ce o minoră de 12 ani, din comuna Jupânești se afla pe Aleea Unirii din Târgu-Jiu (în zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresată și amenințată cu acte de violenta de patru minore, cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani, din comunele Săulești, Jupânești, respectiv orașul Țicleni. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Polițiștii au lua măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj două minore de 17 ani, din comuna Săulești și orașul Țicleni, iar celelalte doua minore urmează sa fie examinate în vederea stabilirii discernământului” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here