Ultima Ora

10:55 Meci amical BCM U Pitești – CSM Târgu-Jiu, ora 17.00, Sala Sporturilor din Trivale

Baschetbaliştii antrenaţi de Claudiu Alionescu vor disputa, astăzi, o partidă amicală cu liderul Grupei Galbene din Liga Naţională, BCM U Piteşti. Meciul din Trivale se va disputa cu începere  de la ora 17.00.

Claudiu Alionescu s-a declarat mulţumit de faptul că echipa din Târgu Jiu are posibilitatea de a juca cu o echipă de calibrul celei din Piteşti.

„Vreau să le mulţumesc celor de la Pitești și antrenorului Şapera pentru ca au acceptat inițiativa noastră de a juca un meci amical în această perioadă. Este un meci foarte bun pentru noi în faţa unui adversar de calibru. Pentru noi este foarte bună această întâlnire, în special pentru a putea pregăti meciurile următoare, dar şi pentru a-i putea integra mai ușor și pe jucătorii nou veniți și nu în ultimul rând pentru a vedea cam pe unde ne situăm la momentul actual faţă de o echipă cum este cea din Pitești. Vom trata foarte serios acest meci, chiar dacă este unul amical. Ne onorează o astfel de partida și sper să ne ridicăm la nivelul ei” a spus Alionescu.

Antrenorul gorjean nu se poate baza la această partidă pe Alin Andrieș, care mai are de suferit după accidentarea la mână, el fiind indisponibil încă o săptămână, și nici pe Raul Danciu, și el cu probleme la o mână. Nici Alin Borșa nu va fi folosit la acest meci. Baschetbalistul acuză o ușoară întindere după meciurile din Cupa României 3×3. În schimb, deși nu este refăcut 100%, pivotul sârb Stefan Andrejevic va fi folosit în acest meci.

Următorul meci oficial pentru CSM Târgu-Jiu este programat pe 29 februarie, la Sighetu Marmaţiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here