Ultima Ora

10:29 Băieți din Târgu-Jiu, dați în urmărire la nivel național

Doi tineri de 17 ani, din Târgu-Jiu, au fost dați în urmărire la nivel național, după ce au plecat de acasă și n-au mai revenit. Cei doi sunt cunoscuți cu plecări repetate.

”La data de 18 februarie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că minorii Olteanu Dorel-Mihai și Lazăr Marian-Daniel, ambii de 17 ani, din localitate, au plecat voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.

Semnalmente Olteanu Dorel-Mihai: – înălţime 1,70 m, greutate circa 65 kg, ten măsliniu, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, față prelungă, sprâncene drepte, constituție atletică, iar în momentul plecării minorul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneci scurte, de culoare roz închis, pantaloni de trening de culoare gri şi adidaşi albi.

Semnalmente Lazăr Marian-Daniel: – înălţime 1,65 m, greutate circa 50 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, iar în momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză de trening și pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași tip ghete de culoare neagră, cu dungi albe. Cei doi minori au fost puși în urmărire la nivel național, aceștia fiind cunoscuți cu plecări repetate” transmite IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here