Ultima Ora

07:55 Primarul Bucurescu, la spital după ce s-a întâlnit cu italianul

Primarul comunei gorjene Slivilești, Sorin Bucurescu, s-a prezentat, marți noaptea, la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu, după ce a văzut la televizor cazul italianului care s-a plimbat prin mai multe comune din Gorj înainte să se întoarcă în Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, relatează pandurul.ro. Bucurescu a declarat că, săptămâna trecută, s-ar fi întâlnit cu un cetățean italian și speră să nu fie cel care a fost diagnosticat cu noul Covid 19.

„Nu m-am panicat, dar așa este normal și firesc. Este un cetățean italian, căsătorit în România, cu o doamnă din localitatea mea. Nu cred că este acesta despre care vorbim. Nu venea din zona aceea. Dacă am temeri sau nu, tot același e rezultatul. Am fost cu acest italian pe un fond de vânătoare, nu a participat cu arma de vânătoare. A fost interesat să cumpere un fond de vânătoare în Gorj. Eu nu cred că este aceeași persoană”, a spus Bucurescu.

Acesta a adăugat că a venit mai mult să se asigure că este în afara oricărui pericol.

„Pentru siguranță am venit. Eu cred că noi, poporul român, nu suntem pregătiți suficient pentru acest virus. Nu avem spitale suficiente, nu avem cadre medicale suficiente pentru a preveni acest virus. Sunt alte țări mai dezvoltate care nu au putut să prevină acest virus și cred că nu suntem pregătiți suficient”, a mai declarat Bucurescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Primarul comunei gorjene Slivilești, Sorin Bucurescu, s-a prezentat, marți noaptea, la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu, după ce a văzut la televizor cazul italianului care s-a plimbat prin mai multe comune din Gorj înainte să se întoarcă în Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, relatează pandurul.ro. Bucurescu a declarat că, săptămâna trecută, s-ar fi întâlnit cu un cetățean italian și speră să nu fie cel care a fost diagnosticat cu noul Covid… Cititi tot articolul […]

Comment here