Ultima Ora

19:18 Weber: Nu ne este rușine cu ce am făcut, din contră

Primarii PSD ai celor două municipii din Gorj, Târgu-Jiu și Motru, Marcel Romanescu și Cosmin Morega, și-au depus candidaturile pentru noi mandate.

„Cu încredere și dedicare pentru binele comunității, candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Marcel-Laurențiu Romanescu, alături de conducerea PSD Gorj și întreaga organizație municipală, a depus, astăzi, dosarul de candidat la Biroul Electoral de Circumscripție. De asemenea, domnul primar al municipiului Motru, Cosmin-Costel Morega, a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat de primar” a comunicat PSD Gorj.

”PSD Gorj abordează aceste alegeri cu una dintre cele mai puternice echipe pe care a avut-o partidul în ultimii ani. Pe lângă faptul că avem candidați de calibru la primării, atunci când suntem în fața oamenilor cu care ne întâlnim, nu ne este rușine cu ce am făcut, din contră. Într-un interval de timp de câțiva ani, am reușit să atragem proiecte extrem de importante în comunități, menite să crească nivelul de trai al oamenilor, iar gorjenii știu asta!” a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

”Municipiile Târgu Jiu și Motru au dat tonul în această etapă de depunere a dosarelor de candidatură, urmând ca în perioada următoare acest exemplu să fie urmat și de ceilalți candidați. Suntem extrem de încrezători în rezultatul pe care îl vom obține, deoarece cu toții ne-am făcut datoria față de gorjenii care ne-au ales și care au mare încredere în noi. Nu i-am dezamăgit și, după 9 iunie, vom continua împreună!” a declarat Cosmin Popescu.