Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Ce vrea să facă Iulian Popescu pentru dezvoltarea TURISMULUI

Vrea să refacă traseul Mocăniței de la Padeș la Târgu-Jiu, să promoveze Gorjul drept județul în care se poate face turism de aventură și să organizeze un festival unic în țară.

Sunt doar câteva dintre ideile de dezvoltare a turismului, cu care va veni în campania electorală Iulian Popescu, candidatul susținut de Partidul Național Liberal la președinția Consiliului Județean Gorj. Trei coordonate are programul electoral al PNL pentru județ: sănătate, infrastructură și turism. Popescu promite construirea unui spital de la zero, în cartierul Narciselor din Târgu-Jiu.   

În privința turismului, Gorjul are un potențial uriaș, insuficient valorificat. Extrem de atractiv poate deveni turismul de aventură. În Gorj se poate face rafting pe Jiu, sunt o mulțime de trasee montane și hamace la înălțime, se poate face alpinism sau zbura cu parapanta. Iulian Popescu spune că vrea și un mare festival, unic în țară, care să pună județul în valoare.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

  2. E rău să fii „glumeț serios”. Și cum vrea să facă asta? Să repună șinele și traversele, să vină iar cu mocănița și cu vagoane de pasageri? Face un șir de care alegorice, transformând niște microbuze în mocănițe cu vagoane? Săracul de el, n-o fi aflat că s-au retrocedat și pământurile pe unde trecea trenulețul!
    Ca să nu mai zicem că încearcă să ia ideile ALTORA și să se laude cu ele: raftingul pe Jiu, hamacele la înălțime, zborul cu parapanta…
    Domnule liberal (oare de ce nu mă mir?), cu penele altora nici ICAR n-a putut zbura, de altfel, a și căzut și a murit!

Comment here