Sportive

CSM Târgu Jiu pierde meciul 3 din seria de play-out. Basic: Mai avem o singură șansă

CSM Târgu Jiu a pierdut, marți, și meciul 3 din seria de play-out, cu CSM Focșani. Gazdele s-au impus cu 93-83 și conduc seria cu 2-1. În meciul 3 de la Focșani, Dimitrius Underwood a marcat 28 de puncte, fiind cel mai bun om al echipei din Târgu-Jiu. Gruparea gorjeană mai are o șansă de a trimite seria în decisiv, dacă va câștiga meciul 4, care se va disputa joi, 2 mai.

CSM Târgu Jiu a pierdut partida contra CSM Focșani, după ce a condus timp de 33 de minute pe tabelă. Baschetbaliștii grupării gorjene au risipit, în ultimele 6 minute, tot ce construiseră până în acel moment. Aruncările de 3 puncte, capitol la care gazdele au excelat, au făcut și în meciul 3 diferența. Antrenorul croat al gorjenilor speră ca CSM Târgu Jiu să profite de ultima șansă, meciul de joi, și să întoarcă seria, la Târgu Jiu.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ‘’33 de minute am controlat meciul, dar din nefericire, în ultimele 7 minute ne-am pierdut concentrarea și am primit câteva aruncări de afară, care au decis soarta meciului. Mai avem o singură șansă să întoarcem seria, la Târgu-Jiu, și trebuie să credem în ea”.

Dimitrius Underwood a fost cel mai bun om al gorjenilor. Căpitanul CSM Târgu Jiu a totalizat 28 de puncte, 6 recuperări și 2 asisturi. A fost urmat de Milan Luzaic cu 11 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. Pivotul bosniac Arsenije Vuckovic a încheiat meciul cu 9 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Tot cu 9 puncte a încheiat meciul și Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean a mai strâns o recuperare și 2 pase decisive. Ethan Wright a terminat și el meciul cu 9 puncte, dar și cu o pasă decisivă. Adrian Vaida a totalizat 6 puncte și o recuperare. Americanul Cameron Oluyitan a terminat cu 5 puncte și 2 asisturi, iar Jalen Dupree a avut 4 puncte și o recuperare. Andrei Bărăgan a contribuit cu 2 puncte și o pasă decisivă.