Ultima Ora

09:09 Romanescu: Apreciem implicarea Consiliului Județean Gorj

Consiliul Județean Gorj a anunțat că urmează să asigure finanțare pentru echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, promovată în Liga Florilor, primul eșalon valoric al handbalului românesc.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a salutat anunțul.

”Apreciem implicarea Consiliului Județean Gorj în fenomenul CSM Târgu-Jiu, salutând, totodată, intenția președintelui Cosmin Popescu, în ceea ce privește finanțarea pentru echipa de handbal feminin. Am pornit acest proiect frumos care s-a dezvoltat spectaculos într-un timp foarte scurt și iată că avem două echipe în cele mai puternice ligi din țară (handbal feminin și baschet masculin)! Echipa de handbal feminin joacă în Liga Florilor, una dintre cele mai puternice din Europa și trebuie susținută. De aceea, ne bucurăm să avem alături și Consiliul Județean. Munca unor oameni deosebiți, de la sportivi, antrenori și până la conducerea clubului, a dus la obținerea unor rezultate excepționale, iar, acum clubul, s-a înconjurat de prieteni care vor sprijini acest adevărat fenomen” a reacționat Romanescu.

Primarul municipiului precizează că, în această vară, va fi înființată și secție de fotbal în cadrul CSM Târgu-Jiu.

”Gestul este binevenit, având în vedere că din această vară vom deschide și secția de fotbal, atât de așteptată de noi toți. Sunt numai vești bune pentru sportul târgujian care se dezvoltă, se bucură de rezultate remarcabile și atrage tot mai mulți tineri. Și, să nu uităm că acești tineri sunt copiii noștri cărora le creăm, astfel, șansa de a face performanță, de a se remarca în sporturile pe care ei le iubesc. Hai, CSM!” a mai notat edilul pe pagina de socializare.

Comment here