Ultima Ora

09:07 Primarul din Albeni ar putea rămâne în arest la domiciliu

Primarul comunei Albeni, Ionuț Silviu Stan, a primit arest la domiciliu, la instanța de fond. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a făcut contestație iar, astăzi, se va judeca, conform gorjonline.ro. Dacă va fi admisă, Stan, care se află după gratii de două luni, va rămâne în arest la domiciliu, dar nu va putea reveni la primărie.

În luna iunie, Ionuț Stan a fost luat cu duba de mascaţi din sediul primăriei și reţinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat o serie de infracţiuni de corupţie: trafic de influenţă, luare de mită, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu. Ulterior, magistrații Tribunalului Gorj au decis ca primarul din Albeni să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Sunt infracțiuni de corupție: trafic de influență, luare de mită, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu. Ar fi primit sume de bani pentru angajări. Cercetarea penală are caracter secret și nu cunosc alte aspecte. S-a dispus retinerea pentru 24 de ore” declara Mădălina Ignat, avocata edilului din Albeni.

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here