Muzicale

Smiley – Adeline

Smiley readuce la viaţă hitul “Adeline” de la Timpuri Noi, cu un vibe şi un sunet de 2020.

Smiley se declară fan al trupei Timpuri Noi şi a decis să dea un suflu nou piesei “Adeline”, prin acest remake. Videoclipul are şi o poveste reală în spate, pentru că după o perioadă de izolare, Smiley se întâlneşte cu prietenii apropiaţi şi se pot distra din nou împreună, într-un “bairam ca pe vremuri”. Printre cei care apar în clip se numără prieteni ai artistului, echipa de dansatori din turnee, dar şi alţi colaboratori şi apropiaţi.

“Adeline”, în varianta originală este un single Timpuri Noi, de pe albumul “Basca Abundenţei”, din 1998.

“Mereu mi-a plăcut trupa Timpuri noi, ascultam mult când eram mic, iar “Adeline” a fost mereu foarte tare la chefuri, toată lumea se distra când începea. Aşa că, am ales să fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originală, care sună oricum foarte bine, fix în ideea de vară, de fun, de party. Piesa asta este atât de fun, încât nu mi s-a întâmplat să văd pe cineva stând nemişcat pe scaun când o aude. Mie îmi place mult ce a ieşit, noi i-am verificat efectele dansante la mini-petrecerea noastră de la filmarea clipului, iar distracţia e garantată. Sper să placă tuturor şi să ne vedem sănătoşi, în formulele admise, la petreceri!” spune Smiley.

Melodia este produsă de către HaHaHa Production, cu muzica realizată de Dan Iliescu, Smiley şi Şerban Cazan şi versuri scrise de Dan Iliescu. Smiley a mai lansat o piesă, luna trecută, colaborare cu ADDA “Sâmbătă Seara”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here