LIFE

Averea fondatorului Amazon a atins un maxim istoric

Jeff Bezos, cea mai bogată persoană în viaţă, este, acum, mai bogat decât a fost vreodată, după ce averea sa a atins valoarea de 171,6 miliarde de dolari, anunţă CNBC.

Conform Bloomberg, averea miliardarului s-a majorat după creşterea valorii acţiunilor Amazon, în ciuda pandemiei şi a acordul de a ceda 25% din acţiuni fostei sale soţii, MacKenzie, după divorţul de anul trecut.

Bezos a adăugat 56,7 miliarde de dolari la averea sa doar în 2020, conform estimărilor Bloomberg, dar criza coronavirusului a fost un dezastru economic pentru restul Americii, întrucât 49 de milioane de americani au depus solicitări pentru ajutor de şomaj în ultimele luni.

Bezos nu este singurul miliardar care s-a îmbogăţit în timpul pandemiei. Elon Musk de la Tesla şi Eric Yuan de la Zoom şi-au văzut averile crescând cu peste 2 miliarde de dolari între martie şi iunie, conform Business Insider.

Bezos s-a angajat să cheltuiască 10 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice în februarie şi a promis 100 de milioane de dolari băncilor alimentare în aprilie. Ca fondator şi CEO al Amazon, Bezos a fost prima persoană din istoria modernă care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here