Ultima Ora

10:31 Novăcean, bătut de ”mascați”? Poziția IPJ Gorj

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj refuză să comenteze pe tema subiectului apărut în presa locală, privind bătaia soră cu moartea pe care un novăcean ar fi primit-o de la ”mascați”.

”Dosarul penal a fost declinat unității de parchet competente și de aceea v-am îndrumat să vă adresați Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj” a comunicat, miercuri, Poliția Gorj.

Conform gorjexpress.ro, Constantin Dodoi, de 41 de ani, din orașul Novaci, a ajuns la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI 2) a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, după ce a încasat o bătaie soră cu moartea de la ”mascații” IPJ Gorj. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza multiplelor traumatisme.  

”La data de 20 mai a.c., ora 20.37, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă. Totodată, a părăsit locul faptei. Cel în cauză a fost identificat de polițiști, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. La data de 21 mai 2022, a fost dispusă, de către procuror, măsura reținerii, pentru 24 ore, față de bărbat și, în aceeași zi, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 zile”, a comunicat IPJ după incident.

Conform unor martori, însă, lucrurile ar fi stat altfel. Constantin Dodoi a oprit la semnalul polițistului, care i-ar fi zis să tragă mașina câțiva metri mai încolo. Polițistul ar fi fost lovit ușor cu oglinda autoturismului condus de Dodoi, iar între polițist și șofer ar fi existat un schimb de replici. În acel moment, polițistul a chemat echipa de intervenție. Cinci polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale au ajuns la Novaci și l-au bătut cu bestialitate pe Constantin Dodoi. Câteva ore mai târziu, bărbatului i s-a făcut rău, din cauza loviturilor primite și a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu și operat de urgență.

Comment here