LIFE

Florin Ristei, cel de-al patrulea membru al juriului X Factor

În ultimii ani, numele lui Florin Ristei a fost asociat cu Antena 1, în ciuda tuturor declarațiilor acide făcute de artist la adresa unor emisiuni din trust.

Chiar dacă s-a tot speculat că producătorii i-au oferit șansa să participe la reality show-ul „Asia Express” pentru a mai calma spiritele, nimeni nu se aștepta să i se mai ofere șansa de a avea o emisiune în prime time. Se pare, însă, că Florin Ristei i-a convins pe producătorii de la Antena 1 încă o dată, de data aceasta să-l coopteze într-unul dintre cele mai așteptate și mai de succes show-uri. Astfel, potrivit surselor libertatea.ro, Ristei va fi cel de-al patrulea jurat al emisiunii X Factor, alături de Loredana Groza, Delia și Ștefan Bănică. Mai mult, se pare că filmările pentru următorul sezon, în această formulă, vor începe chiar zilele viitoare.

Ristei este unul dintre cei mai talentați cântăreți din România, având una dintre cele mai bune voci masculine de la noi, așa că se pretează pentru rolul de jurat din cadrul emisiunii concurs. Chiar dacă nu are experiența muzicală a Loredanei sau a lui Ștefan Bănică, atuul lui Ristei este acela că, în urmă cu 7 ani, a câștigat cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor”. Pentru cine nu-și mai aduce aminte, Ristei a participat în 2013 la emisiunea-concurs, fiind în echipa Deliei.

„Vreau să uite lumea că am cântat cândva în trupa Amicii, este un concurs și abia acum o să-mi măsor puterile”, spunea Ristei, înainte să plece acasă cu trofeul și marele premiu de 120.000 de euro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here