Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florin Cârciumaru, la Pro România. Weber: Nu văd ce folos îi aduce

Senatorul Florin Cârciumaru, fostul președinte PSD Gorj, a trecut la Pro România, fiind prezentat într-o conferință de presă la care a participat, online, și  Victor Ponta.  

Deputatul Alin Văcaru, liderul Pro România Gorj, a declarat că organizația s-a întărit prin sosirea fostului primar al Târgu-Jiului și va ajuta la creșterea scorului la alegerile parlamentare.

Despre o trecere a senatorului Florin Cârciumaru la Pro România s-a discutat și după ce au fost realizate listele parlamentare la PSD, când n-a mai prins  primul loc la Senat, fiind preferat Cristinel Rujan.

”Pentru mine este o mândrie că pot veni într-un partid tânăr” a declarat Cârciumaru, în conferința de presă.

Cârciumaru a amintit că, grație unor măsuri bune luate de fosta guvernare Ponta, în intervalul 2012-2015,  la parlamentarele din 2016, Partidul Social-Democrat a obținut un scor record.

”Se reface echipa de aur a Gorjului. Eu cred că anii 2012-2016 au fost cei mai buni pentru Târgu-Jiu și Gorj” a declarat, prin videotelefon, Victor Ponta, adăugând că și-l dorea alături pe Florin Cârciumaru de mult timp.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, se declară surprins de decizia lui Florin Cârciumaru de a trece la Pro România.

Comments (1)

  1. […] fost dezamagirea mea cea mai mare, mult mai mare decat hotararea de a nu mai fi pe lista”, a declarat Cârciumaru pentru Radio Infinit, supărat că n-a fost pus de PSD pe listele electorale la […]

Comment here