Din JudetStirile Zilei

Primar, despre întâlnirea cu ministrul Dezvoltării: Sper să nu fie doar de poză

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, speră ca întâlnirea de vineri, de la Târgu-Jiu, a primarilor cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, să nu fie doar de imagine.

“Să vedem dacă va fi benefică, să nu fie doar de poză. Ne-am mai întâlnit noi cu diverși factori de decizie din guvern și discuțiile au rămas simple vorbe”, zice edilul.

Ion Bârcă spune că-l va întreba pe Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației dacă noul program de investiții pentru autorităţile locale,  în valoare de 50 de miliarde de lei, anunțat de premier, va fi finanțat de ministerul pe care-l conduce.

Primarul comunei  Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, vrea să afle de la ministrul Dezvoltării dacă poate obține finanțare pentru introducerea rețelei de canalizare în localitate.

“ Eu am o relație bună cu ungurii. Domnul ministrul să nu uite că în comuna Bustuchin avem și cetățeni de etnie maghiară. Nu trebuie să ne ducem la întâlnire cu furca în brâu”, spune primarul Ion Ciocea.

Edilul zice că nu va fi “acid” cu ministrul Deazvoltării. Vrea să afle ce proiecte pentru primari vor mai fi finanțate, pe viitor, de  Ministerul  Dezvoltării.

Comment here