Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

De ce a trecut Nelu Pavel la PNL

Liderul Partidei Romilor Gorj va schimba tricoul roșu cu cel galben, la alegerile locale din acest an.

La finalul mandatului de consilier județean PSD, Nelu Pavel a trecut în echipa liberală. Spune că a făcut protocol cu PNL pentru binele județului, dar și că la PSD Gorj nu se mai face politică de stânga ci una a interesului personal.

Nelu Pavel susține că ruptura sa de social-democrați a intervenit în momentul în care conducerea Consiliului Județean Gorj nu a susținut proiectul prin care să fie asigurate cazare și masă gratuite elevilor din județ, care stau în internatele școlare.

În plus, liderul Partidei Romilor acuză că președintele PSD Gorj, Mihai Weber, n-a fost recunoscător pentru miile de voturi pe care i le-a adus din comunitate, în 2020.  

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că are o relație bună cu Nelu Pavel, în plan personal. Nu crede că trecerea liderului Partidei Romilor de partea PNL va influența votul din municipiu.  

”Noi avem o echipă extrem de închegată în comunitate, cu doi lideri, Florin Sibian și Ion Ministru. Eu zic că sunt doi oameni extrem de respectați” afirmă edilul.