Ultima Ora

19:18 Vîlceanu: Carierele CE Oltenia, deblocate de guvernarea PNL

Carierele Complexului Energetic Oltenia au fost deblocate abia după ce Partidul Național Liberal a preluat guvernarea, notează, pe pagina de socializare, deputatul Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

„Până atunci am auzit doar despre demersuri pentru deblocarea lor, dar excavatoarele rămâneau pe loc. Locurile de muncă ale angajaților sunt acum în siguranță, iar compania poate anticipa participarea în piață și cantitatea de energie produsă” adaugă deputatul.

În ceea ce priveşte comunităţile locale, Vîlceanu susţine că se află într-un dialog permanent cu primarii din judeţ, transmiţându-le că micii fermieri pot primi bani importanţi, de la 1 ianuarie.

„Suntem în dialog permanent cu primarii din localitățile Gorjului, pentru a putea da mai departe mesajele noastre. Le-am spus și lor despre subvenția de până la 20.000 de euro pe an pentru micii fermieri, care va fi acordată de la 1 ianuarie 2021, dar și despre programele PNL destinate agriculturii. Investiții este cuvântul care stă la baza programului de guvernare al PNL” afirmă liderul PNL Gorj.

Comment here