Ultima Ora

10:23 Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

Doi șoferi, din Târgu-Jiu și Târgu-Cărbunești, au fost prinși băuți la volan, în ultimele ore, de polițiștii gorjeni. A,bii s-au ales cu dosare penale.

În seara de 2 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu-Jiu au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comuna Bălești, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe strada Popa Șapcă, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, având o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și care se află sub influența alcoolului.

La data de 3 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, conducea un autoturism, pe DN 67 D Drăgoieni, având o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost însoțit la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Comment here