LIFE

Ilie Năstase, prima reacție după ce soția a băgat actele de divorț

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a băgat marți, 2 martie, actele de divorț, iar fotoreporterii Click! au surprins-o la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil pe 25 aprilie 2019.

Ioana Simion nu a mai putut suporta mariajul cu Ilie Năstase, deși acesta a tot încercat să-i reintre în grații după „ploaia de palme” aplicată în ianuarie, în urma căreia bruneta a sunat la 112 în miez de noapte. Contactat de Click!, Ilie Năstase (74 de ani) s-a comportat ca și când nu ar fi știut nimic despre faptul că actuala sa soție, Ioana Simion, a introdus actele de divorț la Judecătoria Hârșova, orașul ei natal.

„Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a declarat cunoscutul tenisman pentru Click!

Ioana a avut, în prealabil, o discuție cu Ilie, care are refuzat categoric să divorțeze la notar, pe cale amiabilă, acesta dorind o separare în instanță. Pentru Ioana este a doua experiență de acest gen, iar Ilie Năstase se află la al cincilea divorț. Pe 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor.

“Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click!

Comment here