Ultima Ora

09:06 Tatăl unei victime din Colectiv, CADOURI pentru copiii din Bengești-Ciocadia

Eugen Iancu, fondatorul Asociației „Colectiv“, tatăl unui tânăr care a decedat în incendiul din clubul bucureștean, a aflat din presă situația grădiniței din satul Ciocadia, acolo unde educatoarea Mariana Ion vine tocmai de la Craiova, și le va oferi cadouri micuților, cu ocazia sărbătorile de iarnă, relatează igj.ro.

„De trei-patru ani desfășor o campanie de sărbătorile de iarnă. Merg cu pachete cu diferite cadouri la copiii din zonele defavorizate. Anul acesta, am derulat o campanie prin asociația «Zborul lui Alex» pentru a strânge cadouri pentru 1.000 de copii. Am aflat de situația de la Ciocadia și m-am gândit că le pot face o surpriză acelor copilași și să le ofer un motiv ca să vină la școală. Pachetele conțin dulciuri, cărți pentru copii și jucări produse“, a spus Eugen Iancu.

Educatoarea Mariana Ion parcurge, zilnic, 200 de kilometri pentru a veni la grădinița din Ciocadia.

„Am susținut titularizarea și am obținut notă pentru a mă titulariza, dar singurul post disponibil a fost la Ciocadia. Vin de drag pentru copiii, pentru că îmi place să lucrez cu ei. Atunci când am venit, nu am găsit nimic în școală. Am pictat pereții și am adus planșe educaționale, precum și jucării trimise de fratele meu din Italia. Nu rămân nici cu 10 milioane de lei pe lună, dar îmi place această meserie. În prezent, copiii nu prea vin, pentru că este frig și mulți sunt bolnavi. Eu nu am lipsit vreodată“, a spus educatoarea din Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here