Din JudetNovaciStirile Zilei

Manta și Weber: N-am fost invitați la discuția despre Rânca. Miruță: Au fost invitați!

Parlamentarii PSD, Claudiu Manta și Mihai Weber, s-au plâns, joi, într-o conferință de presă că n-au fost invitați la discuția despre Rânca, organizată de parlamentarii puterii, la finalul săptămânii trecute. Radu Miruță îi contrazice, însă, și spune că la întâlnire au fost invitați atât parlamentarii PSD cât și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Claudiu Manta a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă a participat la discuțiile despre Rânca. Deputatul a răspuns că nu și că n-au fost invitați nici primarul din Baia de Fier, președintele Consiliului Județean sau reprezentanții obștilor. Deputatul Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a completat că nici el n-a primit invitație.   

În replică, deputatul Radu Miruță, copreședinte USR-PLUS Gorj, le recomandă celor de la PSD ”să uite frecușurile politice” și spune c-au fost invitați atât parlamentarii social-democrați cât și președintele Consiliului Județean Gorj.  

Radu Miruță n-a ajuns la o înțelegere cu Dumitru Leuștean, în privința zonei Rânca. Edilul din Novaci vrea telegondolă din oraș până în stațiune, pentru a scăpa de cozile imense de mașini, în vreme ce deputatul vrea telegondolă de la Vârful Păpușa la Vidra, pentru a realiza în zonă cel mai mare domeniu schiabil din România.

Comment here