Ultima Ora

22:18 Salvamontiştii gorjeni, intervenţie pentru salvarea unei persoane atacate de câini în Masivul Parâng

Salvamontiştii din Gorj au intervenit, duminică seară, pentru salvarea unei persoane care a fost atacată şi muşcată de câini, în Masivul Parâng.

Salvamontiștii gorjeni au ajuns la locul evenimentului, în zona Vârfului Reciu, i-au acordat primul ajutor medical victimei și au transportat-o la baza muntelui unde au predat-o ambulanţei SAJ pentru transport la o unitate medicală.

O persoană, care a comentat postarea Salvamont privind intervenţia, susține că trebuie inițiată o petiție legată de problema câinilor de la stâni: „Nu, nu sunt cazuri izolate. Am avut un episod foarte traumatic, cu ani în urmă, din cauza unor astfel de câini și ai lor ciobani inerți, în urma căruia am ieșit de pe traseu și am coborât aiurea prin pădure. Nu am fost în țară mult timp și, în sfârșit, am știut ce înseamnă să mergi pe munte fără griji de genul ăsta. Iată că au mai trecut ani și problemele tot aceleași sunt. Trebuie făcute legi serioase și trebuie aplicate în mod serios”.

În aprilie, o femeie în vârstă de 41 de ani a murit în județul Gorj după ce a fost atacată de mai mulţi câini ai unui cioban care îi lăsase liberi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here