Ultima Ora

07:16 Votul pe moţiunea de cenzură, de la ora 14.00. Parlamentarii PNL nu participă

Parlamentarii liberali nu vor participa la votul de astăzi pe moţiunea de cenzură, “pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni”, a anunțat liderul deputaţilor PNL, Florin Roman. În condițiile în care nici USR și nici PMP nu vor participa la ședință, există riscul să nu fie îndeplinit cvorumul pentru ședința de dezbatere și vot la moțiune.

“Moţiunea PSD ar fi trebuit să se intituleze: PSD vrea să dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul ca România este în lupta cu pandemia şi că suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale şi parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituţional, ci şi unul profund iresponsabil. După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus în permanenţă o luptă pentru sabotarea Guvernului” a anunţat Florin Roman.

Liberalul a mai transmis, într-un mesaj postat duminică pe Facebook, că “baronii roşii ai PSD vor să genereze o criză politică, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid” și că nicăieri în lume un partid nu a forţat un astfel de demers în perioada pandemiei.

“PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia” a adăugat Roman.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD este dezbătută şi votată în ultima zi a sesiunii extraordinare, astăzi, 31 august, de la ora 14.00. Pentru ca moțiunea să treacă, sunt necesare 233 de voturi, iar PSD are în prezent 209 parlamentari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here