Ultima Ora

18:41 VIDEO. Emil Boc, mesaj de susţinere şi pentru Iulian Popescu

Un nou mesaj de susţinere vine din partea primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, pentru Iulian Popescu, candidatul PNL Gorj la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj. Săptămâna trecută, a apărut un prim videoclip, în care Boc îl susţinea pe Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

„Clujul și Gorjul au multe lucruri în comun și au, mai ales, șansa de a se moderniza prin utilizarea fondurilor europene. Mă bucur că PNL merge la conducerea Consiliului Județean pe mâna tinerilor, pe mâna lui Iulian Popescu. Este omul care are expertiza profesională, vine din mediul privat și are dorința și știința de a aduce Europa acasă, aici în Gorj! Pentru asta are nevoie de sprijinul unei echipe, de echipa PNL. De aceea cred că în 27 septembrie, Gorjul și Clujul vor avea un viitor politic comun: viitorul PNL!” spune Emil Boc în noul clip electoral.

Emil Boc: Mă bucur că PNL merge pe mâna lui Iulian Popescu

Emil Boc, primarul Clujului: „Clujul și Gorjul au multe lucruri în comun și au, mai ales, șansa de a se moderniza prin utilizarea fondurilor europene. Mă bucur că PNL merge la conducerea Consiliului Județean pe mâna tinerilor, pe mâna lui Iulian Popescu. Este omul care are expertiza profesională, vine din mediul privat și are dorința și știința de a aduce Europa acasă, aici în Gorj! Pentru asta are nevoie de sprijinul unei echipe, de echipa PNL. De aceea cred că în 27 septembrie, Gorjul și Clujul vor avea un viitor politic comun: viitorul PNL! Pentru asta, pentru a aduce Europa la noi acasă, susțineți Iulian Popescu pentru președinția CJ Gorj, susțineți echipa PNL ca să avem Europa la noi acasă, la Gorj și la Cluj”!#imipasadeGorjwww.imipasadegorj.ro

Gepostet von Iulian Popescu am Montag, 21. September 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here