Bumbești-JiuStirile Zilei

Senator, în inspecție pe șantierul de la Lainici

Senatorul Ion Iordache a fost prezent, vineri, pe șantierul din zona Mănăstirii Lainici. Parlamentarul a afirmat, după discuțiile cu constructorul, că lucrările la parcare vor fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare, iar cele de la pod, în maximum două luni.

“Văzând că lucrările de la Mănăstirea Lainici trenează de foarte mult timp, am decis să mă implic și să așez la aceeași masă antreprenorul general și o firmă din Gorj dispusă să finalizeze investiția. Constructorul gorjean și-a asumat responsabilitatea ca, împreună cu antreprenorul general, să lucreze continuu și să respecte următorul calendar: lucrările din zona mănăstirii vor fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare; lucrările la pod se vor finaliza în maxim două luni”, a anunţat liderul Forţa Dreptei Gorj.

Comments (1)

  1. Nea’ Iordache, laudabil gestul, te cunoastem de om activ, stim ca esti proprietarul din umbra al Ydail- asfaltari dar,,,,,,nea’ Iordache. miroase a trafic de influenta. Sper sa nu aflam din presa necontrolata de politicieni ca firma care a asfaltat la Lainici sa fie din cercul lu’ matale de interese (grupul Ydail). Si sa stii ca nu prea are ce cauta traficul de influenta al unui senator in asfaltarile din Gorj. Stii, e ca’n treaba aia -ce are sula cu prefectura. Pe matale te-am trimis in parlament sa faci legi iar legile facute de matale trebuie sa puna la treaba nulitatile din deconcertate. Altfel ramane cum am zis, trafic de influenta.

Comment here