Ultima Ora

15:15 Dacian Cioloș ajunge, sâmbătă, în Gorj

Fostul premier Dacian Cioloș, președintele PLUS, ajunge, sâmbătă, în Gorj urmând să aibă întâlniri cu locuitorii din Târgu-Jiu și Novaci, se arată într-un comunicat de presă.

„În contextul în care Alianța USR-PLUS a susținut, în Parlamentul European, amendamentul prin care Gorjul va fi principalul beneficiar al Fondului pentru Tranziție Justă, Dacian Ciolos,președintele Renew Europe și al Partidului PLUS, va ajunge în Gorj pentru a discuta despre cum va putea să profite viitoarea administrație locală a județului de aceste fonduri europene. Fondul va avea o alocare de aproximativ 3.5 miliarde pentru România, potrivit propunerii Parlamentului European.

USR-PLUS a reușit să extindă aria de eligibilitate inclusiv pentru proiecte de infrastructură ecologică, mobilitate, eficiență energetică sau proiecte bazate pe gaze naturale, asigurând astfel tranziția de la cărbune la gaz, care va reduce emisiile de gaze poluante la mai puțin de jumătate. Președintele PLUS, Dacian Ciolos, va ajunge la Târgu-Jiu și Novaci, pentru a purta discuții cu cetățenii și producătorii locali cu privire la oportunitatea de a aduce fonduri europene în zonă” se arată în comunicat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here