Ultima Ora

11:09 CSM Târgu Jiu- CSU Târgoviște, sâmbătă, Sala Sporturilor

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu are programată o nouă partidă în campionat. Sâmbătă, 7 martie, în Sala Sporturilor, CSM Târgu-Jiu întâlneşte, în etapa a 16-a din Divizia A, Seria C, pe CSU Târgoviște. Meciul este programat de la ora 13.30.

Pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș, victoria va fi cuvântul de ordine. Suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, pentru a-şi susţine favoritele. CSM Târgu Jiu s-a impus în toate cele trei partide disputate în campionat în fața echipei din Târgoviște. Chiar în primul meci oficial din istoria noului club de la Târgu-Jiu, cu exact șase luni în urmă, CSM a trecut de CSU Târgoviște cu scorul de 27-16. Au urmat alte două confruntări în care gruparea gorjeană s-a impus fără probleme, 31-15, la Târgu Jiu și 26-17, la începutul acestui an, la Târgoviște. CSM Târgu Jiu nu mai poate pierde locul trei în clasament, însă gorjencele vor victoria, pentru a face uitat eșecul din runda precedentă, cu Activ Prahova Ploiești. 

Confruntat în ultima vreme cu câteva probleme de sănătate în lot, Liviu Andrieș speră ca, la ora meciului cu Târgoviște, toate jucătoarele să fie apte. Se va putea baza și pe Ira Zinatullina, revenită la antrenamente la mijlocul acestei săptămâni.

„Un meci pe care CSM Târgu Jiu este obligată să-l câștige. Sper să am tot lotul valid pentru această confruntare, iar, din punct de vedere al jocului, sper să avem o prestație bună și să oferim un spectacol sportiv agreabil iubitorilor de handbal din Târgu Jiu, pe care îi așteptăm în număr cât ai mare la meci” a transmis Andrieș.

CSM Târgu Jiu este pe locul trei în Seria C a Diviziei A, cu 27 de puncte acumulate, în timp ce echipa din Târgoviște ocupă ultima poziție în clasament.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here