Stirile ZileiTârgu-Jiu

Un nou termen pentru reabilitarea drumului Scoarţa-Piteşti

La jumătatea acestei luni vor începe lucrările de reabilitare a unuia dintre cele mai proaste drumuri din Gorj şi din ţară, DN67B, susţine deputatul Mihai Weber. Este o şosea care străbate patru judeţe, promisă că va fi modernizată în multe campanii electorale.

“Începând cu data de 15 mai, vor demara lucrările de reabilitare pe drumul national DN 67B Scoarța- Drăgășani. Tronsonul se află într-o poziție de contestare în instanță, însă, am hotărât să intervenim pe porțiunea ce traversează județul Gorj. Vorbim de aproape 40 de kilometri de drum, aflat într-o stare avansată de degradare. Există foarte multe nemulțumiri și sesizări și am spus că intervenim cu reparații până când se va obține o hotărâre în instanță pentru o reabilitare completă”, a declarat deputatul Mihai Weber, arată Impact în Gorj.

În ultimii 12 ani, s-a tot vorbit despre modernizarea DN67B, cu o lungime de 200 de kilometri, care leagă Argeş, Olt, Vâlcea şi Gorj. În 2010, CNAIR a semnat un contract cu Strabag pentru 370 de milioane lei, estimarea costurilor fiind de 560 milioane lei. Contractul a fost reziliat pentru că finanţarea de la buget nu a mai fost asigurată.

Comment here