Ultima Ora

07:33 Apelul unui consilier PSD. „Luați URGENT măsuri pentru siguranța pietonilor!”

Consilierul municipal PSD, Armand Landh, cere să fie luate măsuri pentru o mai bună semnalizare a trecerilor de pietoni din Târgu-Jiu, ţinând cont de accidentele produse în ultima perioadă.

„Către toate instituţiile abilitate ale municipiului Târgu-Jiu (Primăria Târgu-Jiu, Consiliul Local Târgu-Jiu, Comisia de circulaţie din cadrul consiliului local, Edilitara, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu). În calitate de consilier local, dar și în calitate de locuitor al acestui oraș, fac apel către instituţiile sus-menţionate, luați urgent măsuri pentru siguranța pietonilor! Trecerile de pietoni sunt ca o ruletă rusească pentru cei care le traversează. Zilnic sunt accidente de circulație pe raza orașului şi multe dintre ele chiar pe trecerile de pietoni!” spune Landh.

Acesta aminteşte că Eduard Lădaru, colegul său de partid, a depus, în luna septembrie, un proiect de hotărâre de îmbunătățire a marcajelor rutiere de pe raza municipiului Târgu-Jiu, dar încă nu a ajuns pe ordinea de zi a consiliului local.

Comment here