Ultima Ora

19:02 Miruţă: Băi, dar îi credeţi pe toţi proşti?

Deputatul Radu Miruţă, preşedintele USR Gorj, întreabă, pe pagina de socializare, dacă ministrul Energiei, Virgil Popescu, a dat ordin ca angajaţiilor Complexului Energetic Oltenia să le fie blocat accesul la legea de reducere a vârstei de pensionare şi anunţă că va face o interpelare în acest sens.

„Domnule ministru Popescu, aţi dat dumneavoastră ordin să fie blocat de către conducerea CEO accesul la lege al lucrătorilor din Complex?!? Oamenii invocă faptul că birocraţii din CEO nu le eliberează adeverinţe, iar aceşti birocraţi invocă ordine superioare. Voi face o interpelare prin care aveţi obligaţia să răspundeţi clar! Din scaunul de ministru chiar nu puteţi impune un minim bun simţ?

De un an de zile, se tot discută ba de faptul că nu se elibereaza adeverinţe, ba că se elibereaza forme greşite, ba că nu se primesc dosare, ba că nu se aplică o lege, ba că cei de la putere vor legea lor, ba că apoi nu se aplică nici aia.

PSD-istii gorjeni spuneau că, în 10 zile de la ajungerea la guvernare, aplică ei Legea 197… Ce-i drept, în Gorj, că la Bucuresti sunt pe mod avion. Apoi, că dacă vor avea Ministerul Muncii, apoi pe cel al Finantelor. Le aveţi pe toate, iar acum spuneţi că durează luni de zile că n-aveţi soft? Băi, dar îi credeţi pe toţi proşti?” întreabă liderul USR Gorj.

Comment here