Ultima Ora

18:33 Weber: ANRE a emis licența de funcționare pentru grupul 5 al SE Rovinari

Deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj, anunţă că a fost emisă licenţa de funcţionare pentru grupul nr.5 al Termocentralei Rovinari.

Lucrările de reabilitare la grupul energetic numărul 5 au început în urmă cu 8 ani. Din cauza lipsei fondurilor, acestea au trenat. Este ultimul grup energetic pe cărbune modernizat în România.

„Reușită de proporții pentru cărbunele din România! Grupul 5 al C.E. Oltenia -sucursala Rovinari, modernizat cu sume uriașe, rămas fără licență de funcționare, care risca să fie retras din exploatare, poate acum să-și continue activitatea de producere a energiei. ️Datorită unei munci de echipă, cu eforturi susținute, ANRE a emis licența de funcționare pentru Grupul 5. Mulțumesc pe această cale conducerii ANRE, domnului director al Departamentului Ofertare Vânzare Energie din cadrul CEO, Ionel Ilie, și domnului Marius Negru, membru al Directoratului companiei, pentru implicare în soluționarea problemei producătorului de energie pe bază de cărbune” spune Weber, pe pagina de socializare.

Comment here