Ultima Ora

15:50 Supercom SE RETRAGE din Gorj. Primar: De luni, nu se va mai ridica gunoiul

Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în domeniul serviciilor publice de Salubrizare Gorj (ADIS Gorj) i-au informat, vineri, pe primarii din județ că societatea de salubrizare Supercom se va retrage din județ. De luni, gunoiul nu va mai fi ridicat în 35 de localități în care operatorul și-a desfășurat activitatea până acum.

“Am fost anunțat de către reprezentanții ADIS Gorj că nu se va mai ridica gunoiul din toate localitățile programate, începând cu data de luni, din cauza retragerii operatorului S.C. Supercom S.A. din județul Gorj. Luni, suntem convocați la o ședință pentru a se găsi o rezolvare rapid și sperăm că lucrurile vor intra în normal și un nou operator își va începe activitatea în cele 35 de localități unde serviciul de salubrizare se efectua de către S.C. Supercom S.A”, a notat, pe pagina de socializare, primarul comunei Bolboși, Viorel Rotaru.

Comments (1)

  1. Vaiiii, si ramane Louis al Prostalea fara spaga lunara de la Supercom? Vaiiii, se intoarce cu coada intre picioare la Polaris? Ce structura fantoma este si ADIA asta? Doar ca sa i dea o paine si un Duster lui Louis Popa al enspelea?

Comment here