Ultima Ora

15:42 Vîlceanu cere demisiile lui Bode și Ciucă

Deputatul Dan Vîlceanu, fostul președinte al PNL Gorj, cere demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, după ce Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis că teza de doctorat a ministrului este ”profund viciată”.

Pe Facebook, Vîlceanu vorbește despre ”puciul” organizat, anul trecut, de Nicolae Ciucă și Lucian Bode, provocând demisia sa și a lui Florin Cîțu de la conducerea Partidului Național Liberal.

”Doi colegi de partid au demisionat din funcția de ministru în urma unor subiecte de presă privind acuzații de plagiat, pentru a nu face rău partidului. Există, în schimb, și colegi care se agață de funcții indiferent cât de mult rău fac PNL. Mă refer, evident, la Nicolae Ciucă și Lucian Bode. De peste un an sunt subiectul unor acuzații de plagiat. Au avut timp suficient să facă toate demersurile de clarificare necesare. Astăzi a apărut si o poziție oficială a UBB în legătură cu domnul Bode. Eu cred că este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze” spune Vîlceanu.

Comment here