Ultima Ora

13:14 Maraton de vaccinare anti-COVID-19 la Rovinari

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, anunță că, vineri, începe maratonul vaccinării împotriva coronavirusului la centrul din localitate. Imunizarea se va face, fără programare, cu serul de la Pfizer.

“De la Rovinari poate fi dat semnalul revenirii la normalitate, semnalul recăpătării libertății depline. Cum putem face asta? Foarte simplu! Prin vaccinare, prin imunizare în masă. În cel de-al doisprezecelea ceas trebuie să conștientizăm cu toții că vaccinarea rămâne unica soluție pentru stoparea pandemiei care a bulversat întreaga lume. Așadar, vineri, 14.05.2021, dăm startul maratonului vaccinării și vă aștept la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 de la Rovinari, pentru a începe procesul de imunizare prin administrarea primei doze de vaccin Pfizer.

Chiar dacă v-ați vaccinat deja, puteți contribui foarte mult. Convingeți-vă prietenii, părinții, bunicii, vecinii sau apropiații și veniți cu ei la vaccinare! Nu este nevoie de programare și tot ce trebuie să aibă asupra lor este actul de identitate. Acest mesaj este adresat nu numai rovinărenilor ci și tuturor locuitorilor județului Gorj și, de ce nu, tuturor românilor care doresc să se vaccineze la Rovinari”a transmis Robert Filip.

Comment here