Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Replica lui Cotojman. ”Nu mi-a venit să cred că face astfel de declarații politice și mincinoase”

Liviu Cotojman, revoltat după declarațiile făcute de președintele Consiliul Județean Gorj. Îl acuză pe Cosmin Popescu că ”minte cu nerușinare”.

Primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia a fost primul care l-a criticat și amenințat cu plângerea penală pe șeful PSD de la județ, după ce și la repartizarea banilor din acest an, în dreptul localității sale a fost trecut zero lei. De săptămâna trecută, din cauza arieratelor acumulate, Primăria Roșia de Amaradia are conturile blocate.  

Cosmin Popescu a comentat că e posibil ca Liviu Cotojman să fi atribuit lucrări fără sursă de finanțare, dacă are, deja, arierate, în luna mai. Cotojman spune, însă, că arieratele sunt de anul trecut.  

Șeful de la județ a afirmat că repartiția banilor către primari s-a votat în Consiliul Județean.

”Consilierii județeni au aprobat ce a propus Cosmin Popescu” reacționează Liviu Cotojman.

Cosmin Popescu a mai spus că Liviu Cotojman a fost ajutat, de-a lungul timpului, cu bani din bugetul județului pentru investiții sau pentru a plăti salariile restante către profesori. Primarul din Roșia de Amaradia afirmă, însă, că banii pentru plata drepturilor salariale ale cadrelor didactice i-au venit de la guvern.  

Comment here