Ultima Ora

10:19 Tomescu: Ghinea confirmă faptul că se pot plăti contribuțiile din fonduri europene

Liderul sindical Manu Tomescu a făcut public, pe pagina de socializare, un răspuns al ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, conform căruia pot fi plătite contribuții, pe o perioadă de maximum 3 ani, prin Programul pentru o Tranziție Justă, pentru lucrătorii din minerit și energie.

Tomescu a reacționat după ce deputatul Dan Vîlceanu, președintele Partidului Național Liberal Gorj, a afirmat, vineri, în conferință de presă, că CE Oltenia nu este eligibil pentru a primi bani din Fondul pentru o Tranziție Justă.

”Acum ne aflăm în situația în care doi politruci mincinoși împreună cu câțiva boși de sindicate corupți până în măduva oaselor, se opun cu vehemență recunoașterii prin lege a condițiilor noastre de muncă, invocând tot felul de motive și încercând să împiedice prin tot felul de mijloace, încadrarea activității minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia, la condiții speciale de muncă! (…) Puteți vedea în această adresă cum Ministrul Cristian Ghinea confirmă faptul că se pot plăti contribuțiile din fonduri europene, pentru lucrătorii afectați de tranziția la o energie verde” spune Manu Tomescu.

Comment here