Ultima Ora

08:24 Burlan obține în instanță anularea procedurii de selecție

Daniel Burlan, fost președinte al directoratului Complexului Energetic Oltenia, a obținut, miercuri, în instanță, anularea procedurii de selecție pentru noul directorat. Decizia nu este definitivă.

”Admite acţiunea. Anulează rezultatul procedurii de selecţie privind pe reclamant, respectiv, anulează adresa nr.156/19.01.2024 privind respingerea reclamantului din procedura de selecţie. Obligă pârâţii, în solidar, la plata sumei de 5696 lei către reclamant, reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv, onorariu avocat, taxă de timbru şi cheltuieli de transport. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată astăzi, 17.04.2024, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispozţia părţilor de către grefa instanţei” a decis Tribunalul Gorj.

Burlan a fost unul dintre cei 30 de candidați care și-au depus dosarele pentru unul dintre cele cinci posturi din directoratul CE Oltenia. Pe lista scurtă au rămas doar trei persoane, care între timp au și primit mandate de conducere pe 4 ani: Dan Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.