Ultima Ora

21:11 Grav accident la Albeni. Tineri, încarceraţi

Grav accident, vineri după-amiază, în satul Mirosloveni al comunei Albeni. O maşină s-a răsturnat, iar doi tineri, de 19 şi 28 de ani, au rămas încarceraţi.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi o ambulanţăa din cadrul Serviciului Județean de Ambulanţă Gorj, echipajele de interventie constatând că, în urma impactului, două persoane de sex masculin, care se aflau în autoturism, au rămas încarcerate. Colegii noştri au intervenit pentru extragerea din autoturism a celor doi bărbaţi, în vârstă de 19, respectiv 28 de ani, care erau conştienţi şi cooperanţi.
O misiune foarte grea din cauza poziției în care a rămas autoturismul şi a faptului că s-a intervenit prin îndepărtarea mai multor elemente de caroserie, dar experienţa şi profesionalismul băieţilor noştri a dus la o misiune reuşită” informează ISU Gorj.

Celor doi tineri le-a fost acordat primul ajutor calificat la faţa locului, iar, ulterior, au fost transportaţi la spital.