Ultima Ora

19:25 OFICIAL. Tașcău, noul vicepreședinte al CJ Gorj

Aleșii județeni au decis, vineri, în cadrul ședinței ordinare de consiliul județean, prin vot, ca Dorin Tașcău să fie noul vicepreședinte al CJ Gorj.

Directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” i-a luat locul lui Cristinel Rujan, care a demisionat din funcția de vicepreședinte, fiind ales senator de Gorj. 

„Prin Hotărârea Consiliului Județean Gorj adoptată în ședința ordinară din data de 18.12.2020 a încetat înainte de termen, prin demisie, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj exercitată de către domnul Ion-Cristinel Rujan, hotărâre cu caracter individual care, în conformitate cu art. 199, alin. 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, a produs efecte juridice de la data comunicării către persoana căreia i se adresează”, a anunțat Consiliul Județean Gorj.

PSD deține majoritatea în Consiliul Județean Gorj, așa că a supus la vot propunerea de numire în funcție a profesorului Dorin Tașcău. Acesta a fost ales cu 23 de voturi „pentru” și 8 „împotrivă”.

Tașcău va trebui să se suspende din funcția de director al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, pe perioada mandatului de vicepreședinte.

Celălalt vicepreședinte este profesorul de istorie Gheorghe Nichifor.

Comment here