Stirile ZileiTârgu-Jiu

Oficial: Ion Iordache, candidat la CJ. Iulian Popescu, candidat la Primăria Târgu-Jiu

Liberalii gorjeni şi-au lansat, vineri, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, candidaţii la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Senatorul Ion Iordache, preşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj, va fi candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, iar prefectul de Gorj, Iulian Popescu, va intra în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu.

„Îmi asum candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, pentru că Gorjul şi gorjenii merită, pentru că şi eu sunt nemulţumit de actuala administraţie care, de 34 de ani, a ţinut judeţul la limita de subzistenţă. Gorjul are nevoie de un preşedinte de consiliu judeţean asumat, care cunoaşte nevoile oamenilor, care iubeşte judeţul” a declarat senatorul Ion Iordache.

Candidatul PNL la şefia CJ Gorj a enumerat prinicpalele puncte din programul său electoral: sănătate, turism, educaţie, Complexul Energetic Oltenia şi antreprenorii locali, tradiţie şi cultură.

„Vreau să facem ca, atunci când spunem Brâncuşi, toată lumea să înţeleagă Gorj, iar, când spunem Gorj, toată lumea să înţeleagă Brâncuşi. Administrativ, vreau să rupem bariera dintre funcţionari şi cetăţeni, cetăţeanul să simtă că administraţia lucrează pentru el. Vreau să creăm condiţii de viaţă şi de dezvoltare profesională pentru tineri, ca să rămână aici, iar, pentru părinţi şi bunici, vrem o viaţă liniştită, să le oferim condiţii să se simtă utili” a mai spus Iordache.

„Târgu Jiul trebuie să devină un loc unde se stă, mai mult decât se pleacă. Cu o viziune clară, intenții bune, deschidere, muncă și încredere în oameni, sunt hotărât să aduc schimbarea de care orașul nostru are nevoie, schimbarea pe care o așteptăm de zeci de ani. Contez pe susținerea voastră și promit să muncesc din greu pentru a face din Târgu Jiu un loc mai bun pentru noi toți. Viitorul începe pe 9 iunie!”, a transmis Iulian Popescu, candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu.