Ultima Ora

18:46 Răducan Morega: Este timpul să aducem Târgu Jiul în prezent și să-l pregătim pentru viitor

„Candidez pentru Primăria Târgu Jiu pentru că orașul nostru nu își mai poate permite să bată pasul pe loc” spune, pe pagina de socializare, fostul prefect de Gorj, Corneliu Răducan Morega, desemnat candidat USR la alegerile din 9 iunie.

Răducan a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că încă nu i-a fost validată candidatura pe Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei.

„Oradea, Iașiul, Brașovul sau Sibiul sunt povești de succes. Din păcate, Târgu Jiul nu este. Sau mai bine zis, nu mai este. Cu toate că are un potențial uriaș, orașul nostru pare să fi ratat trenul dezvoltării. Problemele se resimt tot mai acut în viața de zi cu zi. Târgu Jiul devine mai aglomerat, mai poluat, mai nesigur și, regretabil, mai neîngrijit. Nu avem locuri de muncă, viziune, un plan de dezvoltare coerent. Tinerii pleacă spre orașe ca București, Cluj sau chiar în străinătate. Cu o conducere fără viziune, orașul nostru este departe de a fi european! Ne-am dorit schimbarea și, în urmă cu câțiva ani, am ales cu toții un primar care părea că luptă împotriva comunismului, însă am fost înșelați! Azi, sub sigla PSD, ni se cere iar votul pentru încă un mandat spre nicăieri! Cu alte cuvinte, aceeași Mărie, cu altă pălărie! Mai pierdem 4 ani sau facem o schimbare reală? Avem un oraș cu potențial, dar care trăiește la o fracțiune din ceea ce ar putea oferi. Este timpul pentru o schimbare. Este timpul să aducem Târgu Jiul în prezent și să-l pregătim pentru viitor. Este timpul pentru un oraș smart, sustenabil și viu, un loc unde fiecare cetățean să se simtă parte dintr-o comunitate vie, să fie mândru că trăiește în orașul lui Brâncuși! Împreună putem transforma Târgu Jiul în orașul pe care îl merităm cu toții!” spune Răducan.

Comment here