Ultima Ora

18:43 Patru persoane rănite în urma unui accident la Scoarţa

Două autoturisme au intrat în coliziune, miercuri după-amiază, în comuna Scoarţa. De vină a fost o şoferiţă de 28 de ani, din Târgu-Jiu, care a intrat în depăşire fără să se asigure.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi trei echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că, în urma impactului, au rezultat patru victime conştiente şi neîncarcerate” informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

„La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Politie Rurală Târgu-Cărbunești au fost solicitați sa intervină la un accident rutier, produs pe raza satului Copăcioasa.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că o femeie de 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 B Scoarța, din direcția Râmnicu-Vâlcea -Târgu-Jiu, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism care circula în fața sa, fără să se asigure corespunzător, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, ce se deplasa regulamentar.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, precum și a unei femei de 48 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani, cât și a unui bărbat de 34 de ani, pasager in autoturismul condus de femeia de 28 de ani” a comunicat Poliţia Gorj.

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here