Ultima Ora

18:18 Șeful CJ Gorj a împărțit flori în piața din Novaci

Președintele PSD al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a participat, duminică, la o acțiune în orașul Novaci, alături de primarul Dumitru Leuștean. Șeful CJ a împărțit flori în piața din localitate, fiind însoţit şi de parlamentarii PSD Gorj Claudiu Manta şi Cristinel Rujan.

“Prezența noastră acolo, împreună cu conducerea PSD Gorj, a subliniat angajamentul continuu pe care îl avem față de dezvoltarea locală și sprijinirea inițiativelor care contribuie la îmbunătățirea calității vieții în Novaci. Ne dorim să fim parteneri activi pentru a construi și a progresa către un viitor mai prosper pentru oraș și pentru fiecare dintre locuitorii săi. A fost un moment de conexiune și de reafirmare a valorilor noastre comune, timp în care ne-am reamintit că, prin unitate și implicare, putem depăși orice provocare” a declarat primarul Leuștean.

Dumitru Leuştean, fost prim-vicepreşedinte PNL Gorj, în mandatul fostului preşedinte Dan Vîlceanu, a candidat de trei ori pe lista acestei formaţiuni politice, aflându-se în funcţie din anul 2012. În urmă cu câteva luni, însă, a anunţat că, la următoarele alegeri locale, se va afla pe lista PSD.

Comment here