Stirile ZileiTârgu-Jiu

Indivizii care au bruscat poliţişti în sediul IPJ Gorj, arestaţi

Cei doi bărbaţi filmaţi în timp ce înjură poliţişti în sediul Poliţiei Gorj au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Cei doi, tată şi fiu de 53 respectiv 20 de ani, sunaseră la 112 solicitând intervenţia unei ambulanţe la un restaurant din Târgu Jiu. Pentru că au întrerupt apelul înainte de a da toate detaliile şi fiindcă solicitarea era pentru un spaţiu de alimentaţie publică, la faţa locului au fost trimise echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei. Cei doi au început scandalul încă de la restaurant unde au lovit un poliţist, nemulţumiţi de apariţia Poliţiei, şi au continuat să fie violenţi în sediul Poliţiei.

„-Ce faci? Păstrează distanța!

-Alo! Păstrează distanța!

-Unde? Ia arată pe foaie, ce-am avut eu la mine când am venit și când am plecat. Băi! Ce-am avut la mine când am venit și când am plecat? Băi, zi! Băi, sclavule, șocâte!”

”Astăzi, un bărbat de 53 de ani şi un tânăr de 20 de ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj au fost reţinuţi de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În seara de 7 martie a.c., bărbatul de 53 de ani ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui poliţist, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, iar tânărul de 20 de ani ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cuvinte şi expresii jignitoare unui alt poliţist, în aceleaşi împrejurări”, au transmis, sâmbătă seară, oficialii Poliţiei Judeţene Gorj.

Iniţial, scandalagiii au fost lăsaţi liberi, fapt care a provocat nemulţumirea sindicaliştilor din Poliţie.

Comment here