Ultima Ora

17:36 Iordache promite sprijin unui gorjean revenit în ţară după 21 de ani

Senatorul Ion Iordache, preşedintele PNL Gorj, prezintă, pe pagina de socializare, cazul unui gorjean din comuna Ţânţăreni, revenit acasă după 21 de ani de muncă în străinătate. Şi-a deschis un atelier de confecţii metalice şi ar vrea să-şi dezvolte afacerea printr-o finanţare europeană.

„Un gorjean de-al nostru, care a lucrat 21 de ani în Franţa, într-un atelier de confecţii metalice. Acum doi ani, după ce am discutat cu el, l-am sfătuit să se întoarcă, pentru că avem cu toţii o datorie faţă de ţara noastră şi este mai important să lucrăm aici şi să creăm aici.

-Ce faci, cum merge?

-Merge. Am început singur, e totul ok. Aş vrea să mă dezvolt puţin.

-Ce pot să-ţi promit este că voi fi lângă tine. Voi fi lângă tine, şi nu numai, şi te aştept să discutăm pentru că există mai multe oportunităţi pentru a obţine finanţare pentru dotarea unui astfel de atelier şi, mai ales, a unei afaceri care este începută şi funcţionează.

-Mă bucur de ideea pe care mi-aţi sugerat-o să revin în ţară şi m-a hotărât să revin acasă.

-Eu am văzut foarte multe dintre lucrările tale, faci lucruri de calitate” este dialogul prezentat de liderul liberal în filmuleţul postat pe Facebook.

„Oamenii care doresc să se întoarcă în țară trebuie susținuți! Aveți tot sprijinul meu! Hai la treabă!” transmite Ion Iordache.

Comment here