Ultima Ora

16:00 Cunoscut membru al lumii interlope, mort după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă

Şeful clanului Corduneanu din Iaşi, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat internat, timp de câteva săptămâni, într-un spital din Târgu Mureş, unde a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă la inimă, arată news.ro.

Costel Corduneanu avea unele probleme grave de sănătate în ultima perioadă, fiind operat la inimă în urmă cu câteva săptămâni. El era internat la un spital din Târgu Mureş, unde a fost declarat decesul.

Pe pagina lui de pe o reţea de socializare au apărut, în cursul zilei de luni, mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi prietenilor, inclusiv din partea Federaţiei Române de Lupte. Costel Corduneanu a fost vicecampion european la lupte libere şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Costel Corduneanu era considerat unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din zona Moldovei, fiind implicat în mai multe scandaluri. Cel mai probabil, înmormânarea va fi programată în weekend, la Iaşi fiind aşteptaţi zeci de lideri ai lumii interlope din ţară.